Vi presenterar Uddeholm Vanax SuperClean - rostfritt och 60 HRC Pressrelease 31 mars 2017 Senaste numret av vår kundtidning Supreme Nr 1 maj 2017 Klassiska stålseminarier på 8 orter Mer information Förbearbetat stål från Uddeholm - en kostnadseffektiv lösning Kundanpassade produkter Uddeholm Vanadis 8 SuperClean - lansering av nytt pulverstål En slitstark långdistansare Världens första och enda patenterade rosttröga hållarstål Möt Uddeholm Idun ToughMet - för avancerade komponenter i krävande applikationer Läs mer
Nyhetsarkiv

Uddeholms stålseminarium 2017


Stålseminarier på 8 orter under vår och höst

Det händer mycket på Uddeholm i år. Vi har redan lanserat flera innovativa och högintressanta produkter, investerar fortsatt i miljö och produktion och storsatsar på pulvertillverkning för 3D-printing.

För oss är det alltid i fokus att skapa den bästa lösningen för våra kunder och därför bjuder vi in till en ny omgång klassiska stålseminarier, där vi berättar om vad som är på gång och delar med oss av vår kunskap om ytbehandling och värmebehandling. På agendan står även materialval för komponenter med fokus på våra seghärdade stål och hur de bearbetas för bästa prestanda.

För att ge dig valmöjligheter genomför vi seminariet på ett flertal orter.

Våra experter startar med att besöka mellersta delarna av landet och Norrland under våren. I september tar vi upp tråden igen i Skåne, västra Sverige och Småland med något varierande programinnehåll.


Tack till våra gäster i maj

Den första omgången seminarier är genomförda och vi tackar våra gäster i Örebro, Stockholm, Bollnäs, Örnsköldsvik och Skellefteå för besöket.

Har du frågor om programinnehållet för maj är du välkommen att kontakta regionchef Per Hedlund i Eskilstuna.

016-15 79 00, Per Hedlund


Information om höstens program kommer vi att presentera här inom kort.


 

 go