Vi presenterar Uddeholm Vanax SuperClean - rostfritt och 60 HRC Pressrelease 31 mars 2017 Stålseminarier i Göteborg, Jönköping och Lund Läs mer Senaste numret av vår kundtidning Supreme Nr 1 maj 2017 Förbearbetat stål från Uddeholm - en kostnadseffektiv lösning Kundanpassade produkter Uddeholm Vanadis 8 SuperClean - lansering av nytt pulverstål En slitstark långdistansare Världens första och enda patenterade rosttröga hållarstål Möt Uddeholm Idun ToughMet - för avancerade komponenter i krävande applikationer Läs mer
Nyhetsarkiv

Uddeholms stålseminarium 2017


Seminarier på 8 orter under vår och höst

Det händer mycket på Uddeholm i år. Vi har redan lanserat flera innovativa och högintressanta produkter, investerar fortsatt i miljö och produktion och storsatsar på pulvertillverkning för 3D-printing.

För oss är det alltid i fokus att skapa den bästa lösningen för våra kunder och därför har vi under året bjudit in till en ny omgång klassiska stålseminarier, där vi har berättat om vad som är på gång och delat med oss av vår kunskap om ytbehandling och värmebehandling. På agendan stod även materialval för komponenter med fokus på våra seghärdade stål och hur de bearbetas för bästa prestanda samt våra premium-
produkter för kallarbete.


Tack till våra gäster

Våra experter startade med att besöka mellersta delarna av landet och Norrland under våren. I september har vi genomfört seminarier i Göteborg, Jönköping och Lund.

Vi tackar våra gäster för besöket. Har du frågor om programinnehållet för hösten är du välkommen att kontakta våra regionchefer i Göteborg och Växjö.

Göteborg: Anders Johannesson 031-67 98 70
Växjö: Andreas Johansson 0470-457 90

 go